Logo Sinuss

Challenge

IK DAAG JE UIT!

Win jij een reis inclusief overnachting naar Maker Faire ‘19 in New York?

Doe mee aan de Sinuss Challenge en win een reis naar New York!

Heb jij een leuk idee voor een elektronicaproject? Doe mee aan de Sinuss Challenge en win 1 van de prachtige prijzen. De hoofdprijs is zelfs een reis naar de Maker Faire 2019 in New York of 1000,- kontant. Vinden wij jouw idee een van de dertig beste? Dan krijg je van ons een voucher ter waarde van 50 euro om je project te bouwen en online te laten zien.

De prijzen

  1. Hoofdprijs van de Sinuss Challenge is een reis voor 2 personen naar de Maker Faire 2019 in New York, inclusief vlucht, entree en hotelovernachtingen
  2. De 2e prijs is de nieuwe Delta 3D printer van Velleman twv 749,-
  3. De 3e prijs is een shop te goed van 350,- voor Sinuss.nl

Wat is de Maker Faire?

De jaarlijkse Maker Faire is het grootste evenement op het gebied van uitvinding, creativiteit en nieuwsgierigheid van Amerika. De Maker Faire laat het allerbeste zien van de wereldwijde Maker Movement. Er zijn meer dan 600 projecten te zien op het gebied van onder meer consumentenproducten, gezondheid, technologie, elektronica, 3D printen & fabriceren, eten, robotica en kunst!

New York

Hoe kun je meedoen?

Meld je aan op deze site en omschrijf wie je bent en wat je wilt maken. Op 2 januari 2019 selecteren wij uit alle inzendingen maximaal dertig kandidaten. Hoor jij hierbij, dan krijg je een Sinuss.nl Voucher van 50 euro om jouw project (mede) te financieren. Hierna krijg je 3 maanden de tijd om jouw project te bouwen. Je bouwt het project met onderdelen van Sinuss, aangevuld met eventuele zelfgemaakte onderdelen.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Iedereen kan op de website van Sinuss per maand één keer stemmen per project. Daarnaast is er een professionele jury van drie personen die de projecten beoordeelt. De uitslagen van de publieksjury en de vakjury bepalen samen de winnaar.

Aanmelden Sinuss Challenge

We delen uw gegevens en e-mailadres niet

Wat verwachten we van jou?

Als je aan de slag gaat met jouw project, maak je van elke stap van je project een video. Je moet minimaal vier video’s sturen van verschillende fases. Op onze website heeft jouw project een eigen presentatie. Hier posten wij jouw video’s. Je kunt bijvoorbeeld video’s insturen van

  • het idee voor je project
  • het uitpakken van de onderdelen van Sinuss.nl
  • de eerste opzet
  • de eerste tests
  • de voortgang van je project
  • het werkende project
  • wat er fout ging tijdens de bouw

Wij bewerken jouw video’s op professionele wijze voordat wij deze online zetten. De laatst geplaatste video staat bovenaan op de site.

Voorbeeld video Arduino project